Domates Çorbası

Domates Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı domates suyu
  • 3 yemek kaşığı un
  • 70 g tereyağı
  • 1,5 litre su
  • 100 g krema (isteğe bağlı)
  • Tuz
  • Kimyon
  • Kekik
  • Reyhan
  • Kırmızı biber

Domates Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencerede tereyağını eritelim ,unu ekleyerek hafif kavuralım kırmızı toz biberde ekleyip, biraz karıştıralım.
  2. Domates püresi ve suyu ekleyelim süratlice çırpalım.
  3. Baharatlarıda ekleyip, kaynayana kadar karıştırarak pişirelim. Son olarak krema ekleyip, ocağı kapatalım.
  4. Servis kaşar peynir yahut kızarmış ekmekle süsleyebilirsiniz.

Afiyet olsun.

Domates Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Brokoli Salatası
Pastane Poğaçası
Tavuklu Mangolu Wrap Dürüm
Kıymalı Şeritli Poğaça
Brokolili Saglikli Kek
Karışık Turşu
Hdabla | © 2025 |