Domates Çorbası

Domates Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı domates suyu
- 3 yemek kaşığı un
- 70 g tereyağı
- 1,5 litre su
- 100 g krema (isteğe bağlı)
- Tuz
- Kimyon
- Kekik
- Reyhan
- Kırmızı biber
Domates Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tencerede tereyağını eritelim ,unu ekleyerek hafif kavuralım kırmızı toz biberde ekleyip, biraz karıştıralım.
- Domates püresi ve suyu ekleyelim süratlice çırpalım.
- Baharatlarıda ekleyip, kaynayana kadar karıştırarak pişirelim. Son olarak krema ekleyip, ocağı kapatalım.
- Servis kaşar peynir yahut kızarmış ekmekle süsleyebilirsiniz.
Afiyet olsun.
Domates Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






