Domates Çorbası

Domates Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı domates suyu
  • 3 yemek kaşığı un
  • 70 g tereyağı
  • 1,5 litre su
  • 100 g krema (isteğe bağlı)
  • Tuz
  • Kimyon
  • Kekik
  • Reyhan
  • Kırmızı biber

Domates Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencerede tereyağını eritelim ,unu ekleyerek hafif kavuralım kırmızı toz biberde ekleyip, biraz karıştıralım.
  2. Domates püresi ve suyu ekleyelim süratlice çırpalım.
  3. Baharatlarıda ekleyip, kaynayana kadar karıştırarak pişirelim. Son olarak krema ekleyip, ocağı kapatalım.
  4. Servis kaşar peynir yahut kızarmış ekmekle süsleyebilirsiniz.

Afiyet olsun.

Domates Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nohut Köftesi
Muzlu İrmikli Kek
Çıtır Baklava
Şekerpare
Tarhanalı Kaşarlı Omlet (8+ Ay)
5 Dakika Poğoçası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet