Domates Çorbası

Domates Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı domates suyu
  • 3 yemek kaşığı un
  • 70 g tereyağı
  • 1,5 litre su
  • 100 g krema (isteğe bağlı)
  • Tuz
  • Kimyon
  • Kekik
  • Reyhan
  • Kırmızı biber

Domates Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencerede tereyağını eritelim ,unu ekleyerek hafif kavuralım kırmızı toz biberde ekleyip, biraz karıştıralım.
  2. Domates püresi ve suyu ekleyelim süratlice çırpalım.
  3. Baharatlarıda ekleyip, kaynayana kadar karıştırarak pişirelim. Son olarak krema ekleyip, ocağı kapatalım.
  4. Servis kaşar peynir yahut kızarmış ekmekle süsleyebilirsiniz.

Afiyet olsun.

Domates Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Tavuk Kebap
Cam Gibi Parlayan Reyhan Şerbeti
Orman Meyveli Kap Kek
Şehriyeli Tarhana Çorbası
Buzluk İçin Mantar Kurabiye (Videolu)
Sebzeli Terbiyeli Çorba
Hdabla | © 2025 |