Döküm Tavada İç Bonfile

Döküm Tavada İç Bonfile Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kg iç bonfile
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • Tuz

Döküm Tavada İç Bonfile Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İç bonfilelere biraz tuz ve karabiber serpiştiriyoruz.
  2. Daha sonra döküm tavamızı kızgın ateşte ısıtıyoruz.
  3. Isınan tavaya iç bonfilemizi bırakıp 3 dk gerili önlü pişiriyoruz.
  4. Daha sonra dilediğiniz biçimde servis ediyoruz ( dikkatli pişirilmeli fazla duman çıkıyor ocak batabilir balkonda yapmak daha uygun olur).

Döküm Tavada İç Bonfile Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Herkesin Bayılacağı Sütlü Tatlı
Hamburger Ekmeği
Karpuz Çilek Frozen (Videolu)
Dondurmalı İrmik Helvası (Birebir Ölçülü)
Domatesli Havuçlu Baharatlı Poğaça
Frambuazlı Clafoutis (Klafuti)
Hdabla | © 2025 |