Diyete Uygun Ton Balıklı Makarna
Diyete Uygun Ton Balıklı Makarna Tanımı İçin Malzemeler
- 80 gram tam buğday makarna (1 su bardağı kadar)
- Haşlama için su ve tuz
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 orta uzunluk domates yada 5 chrey domates
- 1 diş sarımsak
- 10 adet çekirdeksiz siyah zeytin
- 1 yemek kaşığı mısır
- 100 gram yağı süzülmüş ton balığı
- Tuz
Diyete Uygun Ton Balıklı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikleri makarnayı dilediğiniz dirilikte haşlıyoruz.
- Makarna haşlanırken küçük bir tavada bir yemek kaşığı zeytinyağını ısıtıyoruz akabinde elinizde varsa chery domatesleri ortadan ikiye ya da 4’e bölerek tavaya alıyoruz .
- Normal domates varsa küp küp doğrayabilirsiniz kabuklu ya da kabuksuz size kalmış.
- Domatesler sen erken bir diş sarımsak ekliyoruz daha sonra içerisine mısır ton balığı ve zeytin ekleyip 3-4 dakika pişiriyoruz.
- Makarnayı süzdükten sonra bir tabağa alıyoruz üzerine ton balığını koyup servis ediyoruz afiyet olsun.
Toplam 550 kalori akşam yemeğimiz hazır.
Diyete Uygun Ton Balıklı Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








