Diyete Uygun Puding Tarifi

Diyete Uygun Puding Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet yumurta
- 4 yemek kaşığı kakao
- 4 yemek kaşığı bal( pekmezde olur)
- 1 paket vanilin
- 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı süt
Diyete Uygun Puding Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurtaları soğuk suya koyup haşlamaya bırakın.
- Su kaynamaya başladıktan sonra altını kısıp 10 dakika haşlayın.
- Haşlanan yumurtaları soğuduktan sonra soyup blender haznesine koyun.
- Yumurtaların üzerine kakao, bal vanilin ve sütü koyup pürüzsüz olana kadar çekin.
- Bu evrede farklı tatlandırıcılar ve bitkisel sütlerden de kullanabilirsiniz.
- Pürüzsüz hale gelen puding servis kaselerine aktarıp buzdolabında bir saat dinlendirin ve gerisinde soğuk olarak servis edin.Afiyet olsun. ✅️.
Diyete Uygun Puding Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







