Diyete Uygun Bir Tatlı

Diyete Uygun Bir Tatlı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı süt
  • 3 yemek kaşığı yulaf
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • 1 portakal

Diyete Uygun Bir Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt ,yulaf ve kakaoyu karıştırıp kısık ateşte pişirelim.
  2. Tatlandırmak için balı ek edelim.
  3. Karışımdan bir ölçü kaseye yokup ortasına küçük portakal dilimlerini yerleştirelim.
  4. Karışımdan geriye kalanı üzerine koyup soğmaya bırakalım.
  5. Süslemek için portakal dilimlerini yerleştirelim ben biraz baldan da üzerine ekledim çok hoş ve lezzetli bir sağlıklı tanım oldu.

Özellikle mens periyoduna teğe bir yeterli gelen tatlı tanımı oldu şimdiden herkese afiyet olsun🥰.

Diyete Uygun Bir Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karalahana Sarması
Sulu Patates Yemeği
Sucuklu Patatesli Yumurta
Fırında Patates Eşliğinde Çöp Şiş
Glutensiz Poğaça
Anne Keki
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet