Diyete Uygun Bir Tatlı

Diyete Uygun Bir Tatlı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı süt
  • 3 yemek kaşığı yulaf
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • 1 portakal

Diyete Uygun Bir Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt ,yulaf ve kakaoyu karıştırıp kısık ateşte pişirelim.
  2. Tatlandırmak için balı ek edelim.
  3. Karışımdan bir ölçü kaseye yokup ortasına küçük portakal dilimlerini yerleştirelim.
  4. Karışımdan geriye kalanı üzerine koyup soğmaya bırakalım.
  5. Süslemek için portakal dilimlerini yerleştirelim ben biraz baldan da üzerine ekledim çok hoş ve lezzetli bir sağlıklı tanım oldu.

Özellikle mens periyoduna teğe bir yeterli gelen tatlı tanımı oldu şimdiden herkese afiyet olsun🥰.

Diyete Uygun Bir Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lokanta Usulü Ciğer Kavurması Ve Salata
Haşhaşlı Limonlu Top Kek
Bol Meyveli Yaş Pasta
Kıtır Milföy Talaş Usulü Atıştırma (Bekar Evi Tarifleri)
Anjelik Erik Kompostosu
Çikolatalı Muzlu Waffle
Hdabla | © 2025 |