Diyet Pankek ( Diyete Uygun Kahvaltı)

Diyet Pankek ( Diyete Uygun Kahvaltı) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 yumurta
  • 4 yemek kaşığı süt
  • 1 tatlı kaşığı bal / şeker
  • 1 çay kaşığı ucu ile tarçın
  • 1 çay kaşığı hamur kabartma tozu
  • 3 yahut 4 yemek kaşığı yulaf unu ( yulafı robotta çekmeniz kâfi )
  • 1 adet muz

Diyet Pankek ( Diyete Uygun Kahvaltı) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçleri bir kapta karıştıralım. (kıvamı krep üzere akışkan lakin ağır olmalı )
  2. Karışım çok katı olursa → bir ölçü süt ekleyin.
  3. Karışım çok sıvı olursa → biraz daha yulaf unu ekleyin.
  4. Tavaya çok az ölçüde yağ alıp karışımdan minik minik dökelim.
  5. Üstü küçük köpükler oluşmaya başlayınca spatula ile çevirin ve öbür tarafını da pişirin.
  6. Pişen pankeklerin üstüne muz dilimleri ekleyin.
  7. Son olarak üstüne bal gezdirerek servis edin.

Diyet Pankek ( Diyete Uygun Kahvaltı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yağ Çekmeyen Mücver Tarifi
Yufka Mantısı
Bayatlamayan Yumuşak Poğaça
Ekler
Tavada Kaşar Peynirli Haşlanmış Patates
Kelle Paça Çorbası
Hdabla | © 2025 |