Dışı Tül İçi Yumuşacık Browni

Dışı Tül İçi Yumuşacık Browni Tanımı İçin Malzemeler
- 150 gram bitter çikolata
- 150 gram sütlü çikolata
- 150 gram tereyağı
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 su bardağı un
- 1 paket vanilya
Dışı Tül İçi Yumuşacık Browni Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tereyağını bir tavada eritelim eridikten sonra altını kapatıp üzerine çikolataları kırarak ek edelim çikolatalar eriyinceye kadar karıştıralım ve ılımaya bırakalım. Orta ara karıştıralım.
- Ayrı bir karıştırma kabına oda sıcaklığında beklemiş üç yumurtayı ve bir su bardağı şekeri alıp köpük köpük olana kadar mikserle çırpalım.
- Çırpmaya devam ederken erittiğimiz tereyağlı çikolata karışımını yavaş yavaş ek edelim ve çırpmaya devam edelim.
- Çırpma sürecini bıraktıktan sonra bir su bardağı un ve bir paket vanilyayı da ek edip spatula ile yavaşça karıştıralım.
- Fırın kağıdı yerleştirdiğimiz pişirme kabına (ben 20/20 çapında borcam kullandım, daha hacimli olmasını isterseniz pişirme kabı boyutlarını daha küçük ebatlarda kullanabilirsiniz) boşaltıp, üzerini düzleyelim. Dilerseniz fotoğraftaki üzere birer kesim çikolata batırabilirsiniz.
- 160 derecelik evvelce ısıtılmış fırında 25-30 dakika pişirelim ve çabucak fırından alalım. Fırın kâğıdı ile birlikte kaldırıp öbür bir kaba ya da telin üzerine alalım ki fırın kabı sıcaklığı ile daha fazla pişmesin. Deneyeceklere afiyet olsun 💕.
Dışı Tül İçi Yumuşacık Browni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











