Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Sarımsaklı Ekmek (Airfryerda)

Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Sarımsaklı Ekmek (Airfryerda) Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 ekmek dilimi
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 baş sarımsak
  • Bir tutam maydanoz
  • Yarım çay kaşığı tuz

Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Sarımsaklı Ekmek (Airfryerda) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sarımsağın baş kısımlarını çok az kesip, üzerinden zeytinyağı gezdiriyoruz.
  2. Önce yağlı kağıt, sonra da alüminyum folyoya sarıp airfryerda 180 derecede 20 dakika pişiriyoruz.
  3. Sarımsakları sıkıp bir kaba içlerini boşaltıyoruz.
  4. Oda sıcaklığındaki tereyağını, tuz ve maydanozu da ekleyip uygunca eziyoruz.
  5. Hazırladığımız ezmeyi dilimlediğimiz ekmeklerin üzerine sürüp airfryerda 180 derecede 5 dakika kızartıyoruz.
  6. Dilerseniz kızardıktan sonra üzerine kaşar rendesi koyup 2 dakika daha pişirebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun!🌷.

Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Sarımsaklı Ekmek (Airfryerda) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Churchill İçeceği
Kabaklı Yulaf Omlet
Kfc Tavuk
Mayalı Hamur Puffidik
Çikolata Soslu Puding
Vitamin Deposu Karnabahar Ve Havuç Salatası Tarifi (Videolu)
Hdabla | © 2025 |