Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Sarımsaklı Ekmek (Airfryerda)
Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Sarımsaklı Ekmek (Airfryerda) Tanımı İçin Malzemeler
- 4 ekmek dilimi
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 baş sarımsak
- Bir tutam maydanoz
- Yarım çay kaşığı tuz
Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Sarımsaklı Ekmek (Airfryerda) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Sarımsağın baş kısımlarını çok az kesip, üzerinden zeytinyağı gezdiriyoruz.
- Önce yağlı kağıt, sonra da alüminyum folyoya sarıp airfryerda 180 derecede 20 dakika pişiriyoruz.
- Sarımsakları sıkıp bir kaba içlerini boşaltıyoruz.
- Oda sıcaklığındaki tereyağını, tuz ve maydanozu da ekleyip uygunca eziyoruz.
- Hazırladığımız ezmeyi dilimlediğimiz ekmeklerin üzerine sürüp airfryerda 180 derecede 5 dakika kızartıyoruz.
- Dilerseniz kızardıktan sonra üzerine kaşar rendesi koyup 2 dakika daha pişirebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun!🌷.
Dışı Çıtır İçi Yumuşacık Sarımsaklı Ekmek (Airfryerda) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı














