Difrizde Kebaplık Kuşbaşı
Difrizde Kebaplık Kuşbaşı Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kg kebaplık kuşbaşı
- 300 gram kuşbaşı kuyruk yağı
Terbiyesi için;
- 2 diş sarımsak rendelenmiş
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- 1 tatlı kaşığı toz biber
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
Difrizde Kebaplık Kuşbaşı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Terbiyesi için; tüm gereçler genişçe bir kabın içinde karıştırılır, akabinde et ve kuyruk yağı ek edilip, tekrar karıştırılır.
- Bir buzdolabı poşetine konulup difrize atılır.
- İstenildiği vakit çıkarılıp şişlere takılarak pişirilir bu formda kebaplık etimiz terbiyesinde piştiği vakit lokum üzere bir kıvam elde eder. Deneyeceklere afiyet olsun😊
Difrizde Kebaplık Kuşbaşı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












