Dereotlu Sarımsaklı Tereyağ Topları

Dereotlu Sarımsaklı Tereyağ Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay kaşığı dolusu kurutulmuş dereotu
  • 1 diş sarımsak rendesi yahut ezmesi
  • Minicik tuz
  • Tereyağ

Dereotlu Sarımsaklı Tereyağ Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyal tereyağ yumuşakken karıştırılır.
  2. Yağın kıvamı çok yumuşak ise servis öncesi biraz dolapta bekledikten sonra form verilebilir. Sıcak çıtır ekmek üstüne enfes lezzetli bir şey oluyor. Tüm övgüleri toplayabilir masanızda. Kesinlikle deneyin bağımlısı olacaksınız.

Dereotlu Sarımsaklı Tereyağ Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kebap Lezzetinde Yumuşacık Köfte Tarifi
Kadife Tatlısı
Kabaklı Protein Tabağı (Diyet Akşam Yemeği)
Kefirli Portakallı Smoothie
Avokadolu Yoğurt (12 + Ay)
Karamelize Kestane Şekeri
Hdabla | © 2024 |