Dereotlu Sarımsaklı Tereyağ Topları

Dereotlu Sarımsaklı Tereyağ Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay kaşığı dolusu kurutulmuş dereotu
  • 1 diş sarımsak rendesi yahut ezmesi
  • Minicik tuz
  • Tereyağ

Dereotlu Sarımsaklı Tereyağ Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyal tereyağ yumuşakken karıştırılır.
  2. Yağın kıvamı çok yumuşak ise servis öncesi biraz dolapta bekledikten sonra form verilebilir. Sıcak çıtır ekmek üstüne enfes lezzetli bir şey oluyor. Tüm övgüleri toplayabilir masanızda. Kesinlikle deneyin bağımlısı olacaksınız.

Dereotlu Sarımsaklı Tereyağ Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Balkabaklı Trileçe (Küçük Borcamda)
Erzurum Ketesi
Karnıyarık
Mayalı Pizza Çörekler
Lahanalı Poğaça
Kış Sebzeleri Çorbası
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet