Demleme Usulü Salçalı Mantı

Demleme Yöntemi Salçalı Mantı Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo mantı
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • Sıvıyağ
  • Yoğurt
  • Sarımsak
  • Tuz
  • Tereyağ
  • Nane
  • Kırmızı toz biber

Demleme Yöntemi Salçalı Mantı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sıvıyağda mantıyı biraz kavurun, salçayı ekleyin ve biraz daha kavurun.
  2. Üzerini hafif geçecek su ekleyin, tuzunu ekleyin.
  3. Ağzını kapatıp kısık ateşte pişirin.
  4. Suyunu çekip yumuşayınca mantıdan tabağa alın sarımsakladığınız yoğurttan üzerine koyun.
  5. Küçük tavada tereyağ ,nane, kırmızı toz biber hafif kavurun ,üzerine gezdirin ve servis edin. Afiyet olsun✨😍.

Demleme Tarzı Salçalı Mantı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Elmalı Ve Yulaflı Waffle
Fırında Tatlı Patates Ve Kereviz
Muzlu Rafine Şekersiz Kek
Sakallı Poğaçanın Poğaçası
Yağ Çekmeyen Kahvaltılık Pişi
Pratik Balkabağı Yemeği Az Kalorili Ve Lezzetli
Hdabla | © 2025 |