Datça Baharatlı Mini Patates

Datça Baharatlı Küçük Patates Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo bebek patates
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 2 çay kaşığı datça baharatı (yoksa karabiber, kekik,sarımsak,kırmızı toz biber)
  • Maydanoz

Datça Baharatlı Küçük Patates Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesler yıkanır ve bir tencerede haşlanır.
  2. Haşlanan patateslerin kabukları soyulur.
  3. Sıvı yağ koyduğumuz tavada kızartılır, en son tereyağ ile çevrilip lezzetlendirilir.
  4. Geniş bir tabağa patatesler çıkarılır, tuz ve baharatlar eklenir.
  5. Son olarak üzerine maydanoz eklenip, servis yapılır.

Datça Baharatlı Küçük Patates Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kayseri Nevzine Tatlısı
Sultani Bezelye
Ekmek Kadayıfı
Közlenmiş Kızartma Patlıcan (Videolu)
Mandalinalı Bademli Kurabiye
Latte Pasta (Misafirleri Bayıltan Lezzet)
Hdabla | © 2025 |