Custard Kek

Custard Kek Tanımı İçin Malzemeler

Kek hamuru için;

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı 1 parmak eksik şeker
  • 1/2 (yarım) su bardağı krema
  • 1/2 (yarım) su bardağı süt
  • 1,5 su bardağı un
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu

Üstü için;

  • 1 paket custard 250 ml
  • Frambuaz

Custard Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Şeker ve yumurta düzgünce karıştırılır.
  2. Diğer gereçler eklenip düzgünce karıştırılır.
  3. Kelepçeli kek kalıba dökülür.
  4. En üste gelecek biçimde üzerine custard dökülür.
  5. En son frambuaz konur, yoğunluğu dileğe nazaran olabilir ben üst katmanı kaplayacak biçimde ekledim.
  6. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üstü kızarana kadar pişirilir. Fırından fırına bu mühlet değişebilir.

Custard Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mayasiz Yumuşacık Poğaça
Otlu Çörek
Narlı Cevizli Roka Salatası
Yeşil Zeytin (Anne Tarifi)
Fit Lezzetli Kıtır Ekmek
Kırmızı Erik Şerbeti
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet