Cup Cake Kuru Meyveli
Cup Cake Kuru Meyveli Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 tutam tuz çay kaşığının ucuyla
- 1 su bardağı ayçiçek yağı
- 1 su bardağı süt
- 1 çorba kaşığı hindistan cevizi
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 1,5 ila 2 su bardağı ortası un
- Kuru meyveler üzüm ve kayısı
- Pudra şekeri
Cup Cake Kuru Meyveli Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurtayı şekeri ile köpürene kadar çırpıyoruz. Yağı sütü hindistan cevizini ekleyip karıştırıyoruz daha sonra azar azar unu koyarak kabartma tozu vanilya ekleyerek boza kıvamında bir hamur oluşturuyoruz.
- Kapkek kalıplarınızın içine doldurup üzerine una buladığımız kuru meyveleri koyuyoruz soğuk fırında yaklaşık denetim ederek fırını açmadan 20 dakika 170°’de üzeri uygunca kızarana kadar pişiriyoruz.
- Daha sonra birinci soğuğu çıktıktan sonra kalıptan çıkartıyoruz.
- Cupcakeler soğumadan pudra şekeri ile süslüyoruz deneyen herkese afiyet olsun mükemmel kabaran bu kap kekler kermes için yapıldı. Deneyen herkese afiyet olsun.
- Fotoğraflarda kakaolu olarak da göreceksiniz daha evvel bunun tanımını vermiştim oradan bakabilirsiniz.
Cup Cake Kuru Meyveli Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



















