Çubuk Pankek

Çubuk Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 4 yemek kaşığı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1 buçuk su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 2 adet muz
  • 10 tane çilek
  • 200 gr sütlü çikolata

Çubuk Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle şeker ve yumurtayı bir kaba çırpalım.
  2. Daha sonra süt, un ,vanilya ve kabartma tozunu ekleyip çırpmaya devam edelim .
  3. Daha sonra evvelden ısıttığımız tavayı bir fırça yardımıyla yağlayalım.
  4. Yemek kaşığıyla küçük modüller yerleştirelim tavaya ve pişirelim.
  5. Sonra çöp şişe 1 pankek, 1 tane muz ,1 pankek ,1 tane çilek olacak halde yerleştirelim ve üzerine benmari yordamı erittiğimiz çikolatayı dökelim deneyenlere şimdiden afiyet olsun.

Çubuk Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tahinli Çörek
Çıtır Tavuk (Cips Yok Gevrek Yok)
Patatesli Börek Tarifi (1 Saatte)
Mozaik Pastaya Farklı Bir Bakış Açısı (Üstü Gramajlı)
Tavuk Çöp Şiş
Meyveli Yoğurt (Çocuklar Buna Bayılacak)
Hdabla | © 2024 |