Çörek Otlu Tuzlu Kurabiyeler
Çörek Otlu Tuzlu Kurabiyeler Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı su
- 1/2 (yarım) su bardağı zeytinyağı
- 1/2 (yarım) su bardağı ayçiçek yağı
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 1 adet yumurta (beyazı içine sarısı üzerine)
- 1.5 yemek kaşığı şeker
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karbonat
- 3.5 su bardağı un
- 2 yemek kaşığı çörek otu
Çörek Otlu Tuzlu Kurabiyeler Tanımı Nasıl Yapılır?
- Un hariç başka materyaller karıştırılır.
- Un yavaş yavaş eklenir.
- Ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edilir.
- Üzerine yumurta sarısı sürülür.
- Önceden ısıtılmış 200°fırında üzeri kızarana kadar pişirilir.
Çörek Otlu Tuzlu Kurabiyeler Tanımı Fotoğraflı Yapılışı














