Çokotop

Çokotop Tanımı İçin Malzemeler
- 2 paket petibör bisküvi
- Yarım su bardağından bi tık fazla süt
- 1 su bardağı şeker
- 100 gram tereyağ
- 2 yemek kaşığı dolusu kakao
- 1 paket vanilin
Çokotop Tanımı Nasıl Yapılır?
- 2 paket bisküviyi un kıvamına gelinceye kadar rondodan geçirin.
- Üzerine yarım su bardağından bi tık fazla sütü ek edin.
- Hemen akabinde 100 gram tereyağını eritin, bir su bardağı şekeri ilave edin.
- Eriyinceye kadar karıştırın.
- Bu karışımı bisküvinin üzerine ek edin.
- Daha sonra kakaoyu ve vanilini de ekleyip homojen kıvama gelene kadar evvel spatulayla daha sonra elinle güzelce yoğurun.
- İstediğin boyutta şekillendirin, hindistan cevizine bulayın servis edeceğin tabağa dizin.
- Buzdolabında en az iki saat bekletin. İftardan sonra çayın ya da kahvenin yanında afiyetle tüketin. 🤌🏻🤤.
Çokotop Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




