Çokotop

Çokotop Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 paket petibör bisküvi
  • Yarım su bardağından bi tık fazla süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 100 gram tereyağ
  • 2 yemek kaşığı dolusu kakao
  • 1 paket vanilin

Çokotop Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 2 paket bisküviyi un kıvamına gelinceye kadar rondodan geçirin.
  2. Üzerine yarım su bardağından bi tık fazla sütü ek edin.
  3. Hemen akabinde 100 gram tereyağını eritin, bir su bardağı şekeri ilave edin.
  4. Eriyinceye kadar karıştırın.
  5. Bu karışımı bisküvinin üzerine ek edin.
  6. Daha sonra kakaoyu ve vanilini de ekleyip homojen kıvama gelene kadar evvel spatulayla daha sonra elinle güzelce yoğurun.
  7. İstediğin boyutta şekillendirin, hindistan cevizine bulayın servis edeceğin tabağa dizin.
  8. Buzdolabında en az iki saat bekletin. İftardan sonra çayın ya da kahvenin yanında afiyetle tüketin. 🤌🏻🤤.

Çokotop Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patatesli Mantı
Arabaşı Çorbası
Pratik Pasta (Tavada Pişen Kekiyle)
Terbiyeli Şehriye Çorbası
Nutellalı Islak Kurabiye
Çikolatalı Yulaf (Videolu)
Hdabla | © 2025 |