Çökelek Kavurması

Çökelek Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kase çökelek (yarısı benim yaptığım çökelek,diğer yarısıda hazır yağlı çökelek)
  • 2 kaşık tereyağı
  • Kaşar peyniri
  • 4-5 yemek kaşığı süt (çökeleğin ölçüsüne göre)
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı kırmızı toz biber (isteğe bağlı)

Çökelek Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağı eritilip içine çökelek konur.
  2. Birkaç defa çevirdikten sonra süt ek edip bütünleşene kadar kavurmaya devam edilir.
  3. Servis edileceği vakit üstüne kaşar peyniri ek edilir.
  4. Bazen üstüne cevizde ekliyorum isteğe bağlı tabi ancak hoş oluyor….

Çökelek Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fıstıklı Şölen
Soya Soslu Tavuk Baget
El Açması Ispanaklı Börek
Fit Muzlu Kek
Fırında Enfes Karnıyarık Tarifi
Sütlü Mantar Çorbası
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet