Çok Lezzetli Tahinli Glutensiz Ekmek ( Ketojenik )

Çok Lezzetli Tahinli Glutensiz Ekmek ( Ketojenik ) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 2 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1/2 (yarım) su bardağı tahin
  • Tuz
  • Çörek otu
  • Pulbiber
  • 2 yemek kaşığı dolusu lor peyniri

En üstte:

  • 1 tatlı kaşığı susam

Çok Lezzetli Tahinli Glutensiz Ekmek ( Ketojenik ) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Susam hariç tüm materyalleri karıştırıp fırın ya da airfrey kabına aktaralım.
  2. Üstüne susam serpip 180 derecedeki fırına 15 dakikada pişirelim.
  3. 3-4 dk dışarıda soğuduktan sonra afiyetle tüketebilirsiniz. Afiyet olsun :).

Not 1 : sağlıklı ve yanlışsız beslenmeye dair bilgi, kıymetli tüyolar,motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şeyi instagramdan “diyetisyendenyasamadairhersey” paylaşıyorum:).

Çok Lezzetli Tahinli Glutensiz Ekmek ( Ketojenik ) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Nefis Brokoli Salatası Diyete Uygun
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tuzlu Kurabiye
Puf Puf Poğaça
Latte Pasta
Küllü Kurabiye
Kuru Yufka (Bazlama)
Şekersiz Snickers (Videolu)
Hdabla | © 2024 |