Cocostar Pasta

Cocostar Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- 1 çay bardağı şeker
- 1 çay bardağı süt
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1.5 su bardağı un
- 1 paket kabartma tozu
Islatmak için;
- 1 su bardağı süt
Kreması için;
- 1 su bardağı süt
- 2 poşet kremşanti
- 1.5su bardağı hindistan cevizi
Ganaj için;
- 1 paket krema
- 80 gram çikolata
Cocostar Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Keki için; şeker ve yumurtayı köpürene kadar çırpıyoruz ,sonra süt ,sıvıyağı ekleyip tekrar karıştırıyoruz .
- Un, kabartma tozu ,kakaoyu eleyip başka bir kapta karıştırıp kek harcına ekliyoruz ve karıştırıp kelepçeli kek kalıbına döküyoruz sonra fırına verelim.
- Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede 25 dakika pişirilir .
- Soğuk sütü kremşanti ile karıştıralım, sonra hindistan cevizi döküp karıştıralım ve kek hazır olana kadar dinlendirelim.
- Kremayı ocağa alalım çikolatayı ekleyelim ,krema ısınınca ocaktan alalım kaynamaması gerekiyor yalnızca çikolata eriyecek.
- Pişen keki soğumaya bırakalım, sonra kalıptan çıkarıp aykırı çevirelim daha düzgün durması için.
- Üzerine sütü döküp kremamızı dökelim, her tarafına düzgün bir biçimde sürelim.
- Üzerine çikolatayı dökelim ve dolapta bir gece dinlendirelim, istediğiniz formda süsleme yapabilirsiniz afiyet olsun 💫.
Cocostar Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





