Cocostar Kurabiye
Cocostar Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
Hamuru için;
- 200 gram margarin ( oda sıcaklığında yumuşak )
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 adet yumurta
- 1 su bardağı nişasta
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 1 paket vanilya
- 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
- Kakao
- Aldığı kadar un
İçi için;
- 1 su bardağı hindistan cevizi
- 1 yumurtanın akı
Üzeri için;
- 1 paket sütlü çikolata
- 1 paket beyaz çikolata
Cocostar Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Hamur için gerekli materyalleri karıştırıp yumuşak bir hamur elde ediyoruz.
- Ceviz büyüklüğünde kesimler koparıp içine hindistan cevizi ile karıştırılmış ,yumurta akından yaklaşık 1 çay kaşığı dolusu ekleyip tekrar kapatıp yuvarlıyoruz.
- Bu süreci hamur bitene kadar tekrarlayalım .
- Önceden ısıtılmış 180 derece fansız fırında pişirelim pişip soğuduktan sonra benmari yordamı eritilmiş beyaz çikolataya üst kısımlarını batırıp daha sonra buzdolabında çikolatası donunca benmari biçiminde eritilmiş sütlü çikolata ile çizgiler yapalım, çikolatası donunca servise hazır 🤗.
Cocostar Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı













