Çıtır Tavuk (Orjinelinden Çok Lezzetli Ve Çıtır)

Çıtır Tavuk (Orjinelinden Çok Lezzetli Ve Çıtır) Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 modül tavuk göğsü (1 kilo )
  • 1 paket pane harcı

Sos için gereçler;

  • 1 çay bardağı süt
  • 1 çay bardağı sivı yağ
  • 1 çay bardağı un
  • 1 adet yumurta
  • 1,5 yemek kaşığı tavuk baharatı (evinizde yoksa katmasanızda olur)
  • 1 tatlı kaşığı köri
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı pulbiber (kırmızı toz biber de katabilirsiniz)
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • Tuz
  • İsterseniz sarımsak

Çıtır Tavuk (Orjinelinden Çok Lezzetli Ve Çıtır) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabımıza tüm sos materyallerini katıp karıştıralım.
  2. Tavuk göğsünü 2 parmak genişliğinde doğrayıp sosun içine ek edelim.
  3. İyice karıştıralım üzerini kapatıp 1 saat buzdolabında bekletelim.
  4. Tavuk kesimlerini pane harcına tek tek bulayıp kızgın yağda artlı önlü kızartalım afiyet olsun.

Çıtır Tavuk (Orjinelinden Çok Lezzetli Ve Çıtır) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çocukların Bayılarak Yediği ,Görüntüsü Şirin Mi Şirin Kirpi Kurabiye
Sushi Çiğ Köfte Bol Zeytinyağlı Yağlı En Kolay
Patatesli Sulu Köfte
Tavada Kaşar Peynirli Haşlanmış Patates
Fırında Az Yağlı Nefis Paçanga Böreği
Porsiyonluk Mini Cheesecake
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet