Çıtır Tavuk

Çıtır Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet tavuk göğsü
  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı su
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • Bulamak için 1 kase un
  • Kızartmak için sıvı yağ

Çıtır Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tavukları jülyen doğrayın.
  2. Derin bir kaba yumurta, un, su, baharatları ekleyip yeterlice çırpın doğradığınız tavukları ekleyip karıştırın 1 saat dinlenmeye bırakın.
  3. Dinlenme süreci bittikten sonra tavukları una bulayıp derin bir tencerede kızartın ben yanında patates kızartması mayonez ketçap ile servis yaptım.

Çıtır Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pratik Lezzetli Ekonomik Tavada Mantar Tarifi
Pizza Tadında Krep Börek
Katıklı Çorba
Greçkalı Enginar
Glutensiz Ispanaklı Kiş
Japon Pankek (Bulut Pankek) (Videolu)
Hdabla | © 2025 |