Çıtır Soğan Halkaları
Çıtır Soğan Halkaları Tanımı İçin Malzemeler
- 2 orta uzunluk soğan
- 1 adet yumurta
- 1 su bardağı un
- 1 çay bardağı maden suyu
- Tuz
- Pulbiber
- Kimyon vb. baharatlar
Bulamak için:
- Un
- Galeta unu
Çıtır Soğan Halkaları Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle soğanları halka halka doğrayalım.
- Ardından harç gereçlerini bir ortaya getirelim. (harç kek kıvamından biraz daha sıvı olmalı şayet koyu olursa biraz daha maden suyu ekleyebilirsiniz).
- Soğan halkalarını evvel una sonra harca daha sonra da galeta ununa bulayıp kızartalım.
- Arkalı önlü kızarttıktan sonra fazla yağını peçete ile alıp servis edebilirsiniz. Afiyet olsun….
Çıtır Soğan Halkaları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








