Çıtır Patates

Çıtır Patates Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet patates
  • 2 yemek kaşığı mısır unu
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı susam
  • Kajun baharatı
  • Tuz

Çıtır Patates Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesleri elma dilim doğrayalım.
  2. Üzerine mısır unu, susam, baharat ve sıvı yağ ekleyip karıştıralım.
  3. 200 derece fırında kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun.

Çıtır Patates Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Penne Arabiata
Glutensiz Kolay Ekmek
Krem Şantili Islak Kek
Un Kurabiyesi
Porsiyonluk Cheesecake (Fırından Kalbe)
Annemin Gün Sofrası
Hdabla | © 2025 |