Çıtır Kabak (Yunanistan Usulü)

Çıtır Kabak (Yunanistan Usulü) Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet kabak

Sos için:

  • 1 adet sade maden suyu
  • 3 yemek kaşığı mısır nişastası
  • 5 yemek kaşığı un
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Çıtır Kabak (Yunanistan Usulü) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle kabaklar ince ince olacak formda yuvarlak kesilir.
  2. Sos gereçleri kek hamurundan biraz daha katı olacak kıvamda karıştırılır.
  3. Derin bir tavada yağ kızdırılır. Kabaklar sosa batırılıp kızartılır. Tanımımız hazırrr.

Çıtır Kabak (Yunanistan Usulü) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lokma
Soslu Patates Salatası Tarifi (Videolu)
Kızartma Yemeği
Patates Mantısı
Ağlayan Pasta
Köz Kırmızı Biber Turşusu
Hdabla | © 2025 |