Çıtır Çıtır Paçanga Böreği

Çıtır Çıtır Paçanga Böreği Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet yufka
- 1 paket çemensiz pastırma
- 150 gr kaşar peyniri
- 2 adet çarliston biber
- 1 adet büyük domates
Kızartmak için;
- Sıvıyağ
Çıtır Çıtır Paçanga Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?
- İçi için kaşarı rendeleyin domateslerin kabuklarını soyup, küp küp doğrayın biberleri de ince ince doğrayın pastırmayı da doğrayıp bir kapta hepsini güzelce karıştırın.
- Yufkaları üçgen olacak formda kesin. Uç kısmına harçtan koyup biraz geniş olacak formda sarın.
- Sonra kızgın yağda kızartın. Fazlasını ben buzluğa koydum. Şimdiden yapacak olanlara afiyet olsun 🌼.
Çıtır Çıtır Paçanga Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










