Çipura Balığı Tarifi

Çipura Balığı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet çipura balığı
  • Göz kararı tuz
  • 1 su bardağı mısır unu

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Çipura Balığı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce balıkları temizleyip yıkıyoruz sonra kızgın derin yağda kızartıyoruz.
  2. Sonra üstüne limon sıkıyoruz bitti afiyet olsun.

Çipura Balığı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İçli Köfte En Kolay Hali
Pankek
Sokak Simiti Ve Susamlı Kaşarlı Poğaça
Kahve Dünyası Fıstık Kremalı Hurma Topları
Evde En Basit Şekilde Yumurtalı Basit Sanayi Tostu
Soslu Tavuk Kanat
Hdabla | © 2025 |