Çipura

Çipura Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet çipura
  • Damak tadına nazaran tuz
  • Yeteri kadar mısır unu
  • Karabiber
  • Kekik

Çipura Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Balıkçıda ya da kendiniz içini temizleyin yıkayıp süzün.
  2. Balık üzerine bıçakla çentik atılır.
  3. Balıkların içine zeytinyağı sürülür.
  4. Balıklar tuzlanır karabiber ve kekik sürülür ve mısır ununa bulanır.
  5. Az zeytinyağında birinci yüzey 7 dakika art kısmı 6 dakikada pişirilir.
  6. Yanına yola, limon, turp eşlik eder.

Afiyet olsun.

Çipura Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ustasından Siparişlik Pastane Poğaçası (Lezzeti Bambaşka Garantili Tarif!)
Un Kurabiyesi (Ağızda Dağılan)
Kedi Dili İle Kupta Tiramisu
Pilav Üstü Soslu Tavuk
Enfes Sosuyla Semizotu Salatası
Sebzeli Hindi But Sote
Hdabla | © 2025 |