Çim Jöle Cappucino

Çim Jöle Cappucino Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket çim jöle tozunu ( öteki jöle de kullanabilirsiniz)
- 2 paket hazır cappucino
- 3,5 su bardağı su (jöle için)
- 250 ml süt
- 1 küplü bardağı sıcak su
- Buz
Çim Jöle Cappucino Tanımı Nasıl Yapılır?
- Jöle tozunu ve suyu karıştırıp kaynayana kadar pişirin.
- Ardından bir kaba boşaltıp jöle sertleşene kadar bekletin.
- Cappuccino kahveyi sıcak suyla demleyin, karıştırın, akabinde rendelenmiş jöleyi ekleyin, son olarak sıvı sütü ekleyin, tekrar karıştırın, buz ekleyin ve servise hazır.
Çim Jöle Cappucino Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







