Çim Jöle Cappucino

Çim Jöle Cappucino Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket çim jöle tozunu ( öteki jöle de kullanabilirsiniz)
  • 2 paket hazır cappucino
  • 3,5 su bardağı su (jöle için)
  • 250 ml süt
  • 1 küplü bardağı sıcak su
  • Buz

Çim Jöle Cappucino Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Jöle tozunu ve suyu karıştırıp kaynayana kadar pişirin.
  2. Ardından bir kaba boşaltıp jöle sertleşene kadar bekletin.
  3. Cappuccino kahveyi sıcak suyla demleyin, karıştırın, akabinde rendelenmiş jöleyi ekleyin, son olarak sıvı sütü ekleyin, tekrar karıştırın, buz ekleyin ve servise hazır.

Çim Jöle Cappucino Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karışık Hoşaf
Portakallı Kek
Elmalı Kurabiye
Bazlama
Kakaolu Bal Badem Tatlısı
Domates Çorbası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet