Çilekli Magnolia
Çilekli Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 paket vanilya
- 1 adet yumurtanın sarısı
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 2 yemek kaşığı un
- 1 paket krema
- Bebe bisküvisi
Çilekli Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
- Magnolia için bir tencerenin içerisine süt, şeker, nişasta, un ve yumurta sarısını aktarın. Güzelce karıştırın.
- Orta ateşte, daima karıştırarak muhallebi kıvamına gelene dek pişirin. Ocaktan alıp vanilyayı ekleyin ve karıştırın. Ilımaya başlayan kremayı ek ederek karıştırmaya devam edin.
- Bu sırada bisküvileri rondodan geçirin. Çileklerin saplarını çıkararak dilediğiniz boyutlarda kesin. Soğuyan pudinginizden birkaç kaşık alın. Bir kupun tabanına yayın. Üzerine bisküvi ve çileklerden ilave ederek katlar çıkın.
- Tüm bisküvi, puding ve çilekler bitene kadar kuplara bu halde bölüştürün. Akabinde buzdolabında 3-4 saat kadar soğumaya bırakın.
- Servis basamağında üzerini bisküvi, çilek ya da muz, çikolata sos üzere farklı materyallerle süsleyerek servis edin. Afiyet olsun 🍓🌸
Not:Kremasını puding hafif ılıdıktan sonra ek edip güzelce çırpın. Soğumaya bırakmadan evvel en üstüne çilek ilave etmeyin. Bu onun kıvamının bozulmasına ve sulanmasına neden olabilir.
Çilekli Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









