Çilekli Magnolia

Çilekli Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 adet yumurtanın sarısı
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 paket krema
  • Bebe bisküvisi

Çilekli Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Magnolia için bir tencerenin içerisine süt, şeker, nişasta, un ve yumurta sarısını aktarın. Güzelce karıştırın.
  2. Orta ateşte, daima karıştırarak muhallebi kıvamına gelene dek pişirin. Ocaktan alıp vanilyayı ekleyin ve karıştırın. Ilımaya başlayan kremayı ek ederek karıştırmaya devam edin.
  3. Bu sırada bisküvileri rondodan geçirin. Çileklerin saplarını çıkararak dilediğiniz boyutlarda kesin. Soğuyan pudinginizden birkaç kaşık alın. Bir kupun tabanına yayın. Üzerine bisküvi ve çileklerden ilave ederek katlar çıkın.
  4. Tüm bisküvi, puding ve çilekler bitene kadar kuplara bu halde bölüştürün. Akabinde buzdolabında 3-4 saat kadar soğumaya bırakın.
  5. Servis basamağında üzerini bisküvi, çilek ya da muz, çikolata sos üzere farklı materyallerle süsleyerek servis edin. Afiyet olsun 🍓🌸

Not:Kremasını puding hafif ılıdıktan sonra ek edip güzelce çırpın. Soğumaya bırakmadan evvel en üstüne çilek ilave etmeyin. Bu onun kıvamının bozulmasına ve sulanmasına neden olabilir.

Çilekli Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Waffle
Limonlu Ve Portakallı Kolay Kurabiye
Kıyır Kıyır Hatay Kömbesi
Su Böreği
Fırın Sütlaç
Orman Meyveli Cupcake
Hdabla | © 2025 |