Çilekli Kurabiye
Çilekli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 125 gram margarin (oda ısısında)
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı dolusu pudra şekeri
- 2 yemek kaşığı çilek çayı tozu
- 1 paket çilekli toz puding
- 2 su bardağı mısır nişastası
- 1.5, 2 su bardağı un
- 1 yumurta
- 1 paket kabartma tozu
Üzerine;
- Pasta süsü
Çilekli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Un ve kabartma tozu hariç öteki materyaller yoğurma kabına alınır ve düzgünce karıştırılır.
- Son olarak un ve kabartma tozuda eklenir yumuşak bir hamur elde edilir.
- Ceviz büyüklüğünde kesimler koparılır ve yuvarlanır.
- Pasta süsüne bulanır.
- Dilerseniz piştikten sonra çikolata ile süslenir.
- 170 derece ısıtılmış fırında altı kızarana kadar pişirelim. Mis üzere kokus
- sizi cezbedecek.
Çilekli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











