Çikolatalı Kurabiye

Çikolatalı Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 gram tereyağı
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 adet yumurta
  • Yarım paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1 su bardağı nişasta
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 çay bardağı damla çikolata yahut çikolata
  • 3-3, 5 su bardağı un (kontrollü koyun)

Çikolatalı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Çikolatalı kurabiye için öncelikle damla çikolata yahut çikolata hariç başka gereçleri yoğurma kabına alıyoruz, yoğurarak yumuşak bir hamur elde ediyoruz.
  2. En son damla çikolatayı ekleyip, kısa bir mühlet daha tekrar yoğuruyoruz.
  3. Elimiz ile hamurumuzdan istediğimiz boyutta kesimler alıp tepsiye yerleştiriyoruz. Halli yapılabilir.
  4. Kurabiyelerimizi evvelce ısıttığımız 170 derece alt üst ayar fırında, 20 dk kadar pişiyoruz. Denetimli halde.
  5. Fırından çıkınca istediğiniz formda servis edebilirsiniz. Afiyet olsun🍩🍪🎂deneme fotoğraflarınızı bekliyorummm.

Çikolatalı Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tahinli Susamlı Muhallebi
Kabaklı Protein Tabağı (Diyet Akşam Yemeği)
Tavuk Dünyası Şefin Tavası
Patates Salatası
Orman Meyveli Labneli Kek
Soslu Patates Salatası
Hdabla | © 2025 |