Çikolatalı Kurabiye

Çikolatalı Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 150 gram tereyağı ( oda ısısında)
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 su bardağı nişasta
  • 1 paket vanilin
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • Un

Üzeri için:

  • 1 paket bitter çikolata ( benmari usulü)
  • Hindistan cevizi
  • Toz antep fıstığı

Çikolatalı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak un hariç bütün materyalleri kabımıza alıyoruz. Hoş bir formda karıştırıyoruz.
  2. Karıştırdıktan sonra denetimli bir formda unumuzu ekliyoruz ve ele yapışmayacak bir hamur elde ediyoruz.
  3. Hamurdan küçük kesimler alıp, istediğimiz üzere haller veriyoruz.
  4. Daha sonra benmari adabı erittiğimiz çikolatayı buluyoruz, dilediğimiz üzere süslüyoruz.

Afiyet olsun 🌸

Çikolatalı Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuç Tarator Tarifi ( Birde Böyle Deneyin )
Sağlıklı Soğuk İçecek
Reçelli Kurabiye
Dubai Çikolatası ( Enfes Bir Lezzet )
Fırın Sütlaç
Başamel Soslu Kuşkonmaz Ve Makarna
Hdabla | © 2025 |