Çikolatalı Güllaç

Çikolatalı Güllaç Tanımı İçin Malzemeler

  • 300 gram güllaç
  • 2 paket çikolata
  • 1 paket krema
  • 2 kaşık kakao
  • 2 buçuk su bardak şeker
  • 2 litre süt

Çikolatalı Güllaç Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sütü tencereye koyup evvel içine şeker, kakao ,kremayı ,bir paket çikolatayı ek ettikten sonra karıştırarak ılıktan bir tık sıcak olacak halde hepsi eriyecek.
  2. Sonra güllaçları tek tek ortadan kırıp tepsiye yerleştiriyoruz .
  3. Her kata sostan koyup en üst kata kadar bütün güllaç yufkalarını bitiriyoruz.
  4. Tamamen çektikten sonra üzerine kalan bir paket çikolatayı rendeliyoruz istediğiniz üzere süsleyebilirsiniz.

Çikolatalı Güllaç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuklu Sezar Salata
5 Kaşık Tatlısı
Yaz Tatlısı Meyveli Parfe Tarifi (Videolu)
Akşam Sefası
Ispanaklı Köstebek Pasta
Tablacı Salatası
Hdabla | © 2025 |