Çikolatalı Brownie Tart
Çikolatalı Brownie Tart Tanımı İçin Malzemeler
Kurabiye hamuru için:
- 5 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı
- 1/4 (çeyrek) su bardağı esmer şeker
- 1 yumurtanın sarısı
- 1 su bardağı un
- Bir tutam tuz
- 1/3 su bardağı damla çikolata
Brownie için:
- 6 yemek kaşığı tereyağı
- Yarım su bardağı toz şeker
- 1/4 (çeyrek) su bardağı kakao
- 1 yumurta
- 1 çay kaşığı vanilya
- 3 yemek kaşığı un
Çikolatalı Brownie Tart Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kurabiye hamuru için, tereyağı ve esmer şeker geniş bir kasede karıştırın.
- Yumurta sarısı, un ve bir tutam tuzu ekleyip yoğurun.
- Damla çikolataları ekleyin karıştırın.
- Buzdolabına alıp bekletin.
- Brownie için, tereyağını küçük bir kaba koyup mikrodalga fırında eritin.
- Toz şeker ve kakaoyu ekleyip karıştırın.
- Yumurta, unu ve vanilyayı ek edip bir spatula yardımıyla karıştırmaya devam edin.
- Kurabiye hamuru buzdolabındaki alın.
- Yağlandığınız kaplarının tabanına ve kenarlarına ortası boş kalacak formda yayın.
- Brownie karışımını hamurların ortasına paylaştırın.
- Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 25-30 dakika pişirin. Afiyet olsun.
Çikolatalı Brownie Tart Tanımı Fotoğraflı Yapılışı















