Çikolata Topları

Çikolata Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • 4 yemek kaşığı hindistan cevizi
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • 2 tablet çikolata

Çikolata Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel iç harcını yapmakla başlıyoruz bir tasa 4 yemek kaşığı yoğurdu ve hindistan cevizini, balı koyuyoruz ve karıştırıyoruz.
  2. Daha sonra bir buz kalıbına iç harcını koyuyoruz 1-2 saat bekletiyoruz.
  3. 2 tablet çikolatamızı eritiyoruz.
  4. İç harcımız donduktan sonra üzerini erittiğimiz çikolatayı sürüyoruz.
  5. 5 dakika buz dolabında bekletiyoruz afiyet olsun.

Çikolata Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı Kek
Kolay Pastacı Kreması Tarifi
Sıvıyağlı İçi Sürprizli İki Renkli Kurabiye (Videolu)
Şambali’nin En Saf Hali 3 Malzemeyle Sokak Lezzeti (Videolu)
Cennet Hurması Puding
Boy Uzatan İksir
Hdabla | © 2025 |