Çikolata Topları

Çikolata Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 120 gram bitter çikolata
  • 80 gram sütlü çikolata
  • 100 ml krema

Kaplaması için;

  • 100 gram beyaz çikolata
  • Tarçın ve toz şeker karışımı

Çikolata Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kremayı yavaşça ısıtıp ocaktan alın.
  2. Çikolatayı ekleyip karıştırarak eritin.
  3. Karışımı 1-2 saat buzdolabında soğutun.
  4. Çikolata karışımını küçük toplar halinde yuvarlayın.
  5. Bir 10-15 dk daha buzdolabında dinlendirin.
  6. Bu sırada beyaz çikolatayı eritin.
  7. İlk sıcaklığı çıktıktan sonra çikolata toplarını beyaz çikolataya batırıp üzerine tarçın ve toz şeker karışımından serpin.
  8. 1 saat daha dinlendirdikten sonra servise hazır.

Tarifin yapılış görüntüsünü instagram hesabımdan izleyebilirsiniz. Afiyet olsun.

Çikolata Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zeytin Ezmeli Kruvasan Poğaça
Bol Malzemos Pizza
Akṣam Menü Tabağım
Portakal Soslu Somon
Mayasız Poğaça
Anneler Günü Kurabiyesi
Hdabla | © 2025 |