Çikolata Dolgulu Kurabiye
Çikolata Dolgulu Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 125 gram tereyağı ( oda sıcaklığında)
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 adet yumurta
- 1,5 su bardağı un
- 1 çay bardağı kakao
- 1 çay kaşığı karbonat
- 80 gram sütlü çikolata
- 80 gram beyaz çikolata
Çikolata Dolgulu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tereyağı, şeker ve yumurta yeterlice karıştırın.
- Üzerine kuru materyalleri ve doğranmış sütlü çikolataları ekleyip hamuru hazırlayın, sert olmamalı.
- Hamurdan ceviz büyüklüğünde modüller alıp içine iki kesim beyaz çikolata koyup yuvarlayıp tepsiye dizin.
- Dolapta yarım saat dinlendirin.
- Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin.
Çikolata Dolgulu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı














