Ciğer Kavurma
Ciğer Kavurma Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket tavuk ciğeri (dana ciğeri varsa daha hoş oluyor)
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- Piştikten sonra bir kaç kısım maydanoz
Ciğer Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak ciğeri olabildiğinde ufak doğrayalım.
- Tavaya sıvı yağı alalım ciğeri ekleyelim, suyunu salıp çekene kadar karıştırarak pişirelim.
- Suyunu çekince 6-7 dk daha kavuralım ve baharatları ekleyelim.
- Altını kapatalım ve ince doğradığımız maydanozları da ekleyelim.
- Çıtır somun ekmeğimizi ikiye bölelim hafif tavanın yağına banalım ve içlerine ciğer dolduralım.
- Dilerseniz soğan salatası ile servis edebilirsiniz.
Deneyeceklere afiyet olsun🌸.
Ciğer Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












