Çiğ Köfte

Çiğ Köfte Tanımı İçin Malzemeler

  • 1.5 su bardağı köftelik bulgur
  • 1 su bardağı kaynar su
  • 2 yemek kaşığı isot
  • 2 tatlı kaşığı tuz
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 yemek kaşığı nar eksisi
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 adet limonun suyu

Çiğ Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir kaba bulguru ve suyu koyup, üstü kapalı bir halde 15 dk bekletin.
  2. Bulgurunuz hazır olunca yoğurma kabına alın ve bütün materyalleri ekleyin ben makinede yaptım ve 15 dakikada hazırdı.
  3. Her 4-5 dakikada makineyi durdurup kaşık yardımı ile kenarlarını toparlayıp tekrar çalıştırdım ve 15 dakikada eksiksiz bir sonuç aldım şayet hamur yoğurma makineniz yok ise elinizle yaklaşık bir 25-30 dk yoğurmanızı tavsiye ederim deneyeceklere afiyet olsun ❤️

Çiğ Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Enfes Muzlu Ekmek (Hem Kolay, Hem Lezzetli!)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Restaurant Günlükleri Fırın Köfte Tarifi
Patates Püresinde Misket Köfte
Kalpli Kurabiye Tarifi
Yaş Günü Pastası
Oğlum Poyraz’ In Doğum Günü Masası
Çıtır Yufka Böreği
Hdabla | © 2025 |