Çiğ Köfte

Çiğ Köfte Tanımı İçin Malzemeler

  • 1.5 su bardağı köftelik bulgur
  • 1 su bardağı kaynar su
  • 2 yemek kaşığı isot
  • 2 tatlı kaşığı tuz
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 yemek kaşığı nar eksisi
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 adet limonun suyu

Çiğ Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir kaba bulguru ve suyu koyup, üstü kapalı bir halde 15 dk bekletin.
  2. Bulgurunuz hazır olunca yoğurma kabına alın ve bütün materyalleri ekleyin ben makinede yaptım ve 15 dakikada hazırdı.
  3. Her 4-5 dakikada makineyi durdurup kaşık yardımı ile kenarlarını toparlayıp tekrar çalıştırdım ve 15 dakikada eksiksiz bir sonuç aldım şayet hamur yoğurma makineniz yok ise elinizle yaklaşık bir 25-30 dk yoğurmanızı tavsiye ederim deneyeceklere afiyet olsun ❤️

Çiğ Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Köz Domates Çorbası
Kıymalı Yaprak Sarması
Akşam Yemeği Menüsü / Bayram Sofralarınıza Çok Yakışır
Buz Gibi Kavun Frozenle (Tatsız Kavunları Değerlendirelim)
Tam Kıvamında Tiramisu
Yeşil Mercimekli Yoğurtlu Erişte Salatası
Hdabla | © 2025 |