Churchill (Çörçıl)

Churchill (Çörçıl) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 şişe maden suyu
  • 1-2 damla limon/limon suyu(şişe)
  • Tuz (birkaç kez sallayınız)
  • Süs için minik bir maydanoz(isteğe bağlı)

Churchill (Çörçıl) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Maden suyunu bir bardağa döküyoruz.
  2. Maden suyunun içine limon sıkıyoruz.
  3. Karışımın içine tuz döküyoruz.

Churchill (Çörçıl) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Diyet Salatası
Fırında Ekşili Yeşil Fasulye
Dereotlu Kurabiye
İçi Peynirli Çörek (Yiyen Tarif Soruyor)
Kuru Yufka Böreği
Ev Ekmeği
Hdabla | © 2025 |