Chia Puding

Chia Puding Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı chia tohumu
  • 1 yemek kaşığı keten tohumu
  • 1/3 su bardağı yulaf
  • 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) su bardağı badem sütü yahut yulaf sütü
  • 1 çay kaşığı vanilya özütü
  • 1,5 çay kaşığı bal
  • Bir tutam tuz
  • Yarım çay kaşığı tarçın

Chia Puding Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyalleri bir kasede birleştirin, daha ağır bir “yulaf ezmesi” kıvamı istiyorsanız 1,25 su bardağı süt ve daha sütlü bir karışım istiyorsanız 1,5 su bardağı süt kullanın.
  2. Karışımı bir saklama kavanozuna aktarın ve buzdolabında en az 4 saat, ülkü olarak 12 yahut daha fazla saat bekletin. Yulaflar buzdolabında 4 ila 5 gün kalabilir.
  3. Kavanozu buzdolabından çıkarın ve içindekileri kaselere aktarın. İsterseniz üzerine yoğurt, meyve yahut badem ekleyin ve servis edin. Afiyet olsun.

Chia Puding Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Peynirli Soğanlı Yumurta
Karpakta Pasta
Erzurum Hakiki Su Böreği
Mini Yoğurtlu Kek
Köy Biberi Yatağında Kızartma
Fıstıklı Cheesecake
Hdabla | © 2025 |