Cevizli İrmik Helvası

Cevizli İrmik Helvası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1,5 su bardağı irmik
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 çay bardağı ceviz
  • 2 yemek kaşığı margarin
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1,5 su bardağı süt
  • 1,5 su bardağı su

Cevizli İrmik Helvası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce yağların hepsini birden tavada eritiyoruz.
  2. Sonra irmiği ekleyip rengi dönene kadar kavuruyoruz.
  3. İçine cevizimizi ekliyoruz.
  4. Sonra şekeri ekliyiruz.
  5. En son su ve sütü ek edip yeterlice kıvam alana kadar karıştırıyoruz. Afiyet olsun.

Cevizli İrmik Helvası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Vişneli Kup Tatlısı
Bol Soslu Islak Kek
Demleme Usulü Enfes Kısır
Ezber Bozan Mozaik Pasta
Etli Lahana Sarma Tarifi – Pratik Ve Lezzetli! (Videolu)
Obaruşa
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet