Cennet Hurmalı Magnolia

Cennet Hurmalı Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 su bardağı kadar toz şeker
  • 1 tane yumurta sarısı
  • 1 paket sıvı krema
  • 1 paket vanilya
  • 1-2 paket kakolu bisküvi
  • Çekilmiş ceviz (isteğe bağlı)
  • 2 adet cennet hurması

Cennet Hurmalı Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencerenin içine krema hariç tüm malzemeyi ekleyip yoğunlaşana kadar karıştırarak pişirin.
  2. İlk sıcaklığı çıkana kadar bekletin.
  3. Muhallebinin içine kremayı ekleyip pürüzsüz bir kıvam alana kadar karıştırın.
  4. Bisküviyi rondodan toz haline getirin.
  5. Kaselerin altına bisküviyi koyup sıkılaştırın 1 kepçe kadar muhallebi koyup üzerini rondodan geçirilmiş bisküvi ile kaplayın. (damak zevkine nazaran bisküvinin içine çekilmiş ceviz içi ek edebilirsiniz. )
  6. Sonra bir kat daha muhallebi ve üstüne blender yaptığımız cennet hurmalatını dökelim.
  7. Diğer kaselere de tıpkı biçimde koyup, kıvam alması için buzdolabına koyup soğuduktan sonra servis yapın… deneyenlerden kesinlikle dönüş bekliyorum 🤗.

Cennet Hurmalı Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şipşak Dondurucudan Tavuk Döner
Berry Hibiscus
Kocaman Kabaran Tarçınlı Meyveli Ve Cevizli Kek
Nefis Revani
Pudingli Kurabiye (Antep Fıstıklı)
El Açması Peynirli Börek
Hdabla | © 2024 |