Çaylı Kurabiye
Çaylı Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet yumurta
- 1 paket margarin
- 1 su bardağı nişasta
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı sıvı yağı
- 1 yemek kaşığı kuru çay
- 1 su bardağı hindistan cevizi
- Yarım çay kaşığı tarçın
- 1 su bardağı ceviz
- 1 paket kabartma tozu
- 4-5 su bardağı un
Çaylı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öğütülmüş ceviz de dahil materyallerin hepsini tek tek ekleyerek karıştıralım.
- Azar azar un ek edelim hamur ele yapışmayana kadar yoğuralım.
- 180 derece fırında 20 dakika kadar denetimli bir formda pişirelim.
- Kurabiyemizin altı hafif kızarınca olmuş demektir üstü beyaz kalacak.
Çaylı Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








