Çatlamayan Cheesecake

Çatlamayan Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram labne
  • Yarım su bardağı toz şeker
  • 1 paket krema (200 ml)
  • 1 yemek kaşığı tepeleme nişasta
  • 3 adet yumurta
  • 1 paket vanilya

Alt tabanı;

  • 1,5 paket yulaflı bisküvi
  • 100 gram tereyağ

Üzerine;

  • Fındık krema sosu(hazır kullandım)

Çatlamayan Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak tabanımızı yapalım. Rondodan çektiğimiz bisküvilerle erittiğimiz tereyağını karıştıralım.
  2. Kalıbımızın dört etrafını yağlı kağıtla saralım. Dışını da folyoyla.
  3. Alt tabanı döküp bardakla bastıralım. Dolapta dinlenmeye bırakalım.
  4. Peynir dolgusu için; labne ve seleri bir çeşit karıştıralım. ( mikser kullanmıyoruz) içerisine öbür materyalleri ekleyelim. Karıştırıp kalıbımıza alalım.
  5. 180 derecelik fırında alt tabana su koyarak fırında 40-45 dk kadar pişirelim.
  6. Tatlımızın 1 gece dolapta bekleyince daha güzel oluyor bunu kesinlikle yapın. Ben 3 saat sonra birinci kestiğimde orta kısmı hala donmamıştı:) yani kısaca sabırla beklemek gerek🌸 afiyet olsun🍀.

Çatlamayan Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kremalı Mantar Çorbası
Kuzu Göbeği Kavurması
Susam Rüyası
Patatesli Çıtır Börek (Videolu)
Şip Şap Börek Tadında Pırasa
Glutensiz Dereotlu Poğaça
Hdabla | © 2025 |