Çalı Fasülyesi
Çalı Fasülyesi Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram çalı fasülyesi
- 3 yemek kaşığı zeytinyağ
- 1 adet soğan
- 1 adet domates
- 2 diş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı salça
- Tuz
Çalı Fasülyesi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Soğanları küp küp doğrayıp zeytinyağda rengi dönene kadar kavurun.
- Fasulyeleri ayıklayıp yıkayın.
- Dilediğimiz büyüklükte kesip soğanların içine ek edip 2-3 dakika kavurun.
- Domatesleri küp küp, sarımsaklarıda ince ince doğrayın.
- Salça ve tuzunuda ekleyip üzerine 1/2 çay bardağı su ek edip karıştırın ve kapağı kapalı halde pişirin.
Çalı Fasülyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı















