Çalı Fasülyesi

Çalı Fasülyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram çalı fasülyesi
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 adet soğan
  • 1 adet domates
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • Tuz

Çalı Fasülyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanları küp küp doğrayıp zeytinyağda rengi dönene kadar kavurun.
  2. Fasulyeleri ayıklayıp yıkayın.
  3. Dilediğimiz büyüklükte kesip soğanların içine ek edip 2-3 dakika kavurun.
  4. Domatesleri küp küp, sarımsaklarıda ince ince doğrayın.
  5. Salça ve tuzunuda ekleyip üzerine 1/2 çay bardağı su ek edip karıştırın ve kapağı kapalı halde pişirin.

Çalı Fasülyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Yağsız Kabak Mücver
2 Katlı Yaş Pasta
Krep (Akıtma)
Biberli Ekmek (Katıklı Acılı Ekmek)
10 Dakikada Hazırlanan En Lezzetli Sufle Tarifi
Kahvaltılık Domates Sos
Hdabla | © 2025 |