Çalı Fasülyesi

Çalı Fasülyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram çalı fasülyesi
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 adet soğan
  • 1 adet domates
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • Tuz

Çalı Fasülyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanları küp küp doğrayıp zeytinyağda rengi dönene kadar kavurun.
  2. Fasulyeleri ayıklayıp yıkayın.
  3. Dilediğimiz büyüklükte kesip soğanların içine ek edip 2-3 dakika kavurun.
  4. Domatesleri küp küp, sarımsaklarıda ince ince doğrayın.
  5. Salça ve tuzunuda ekleyip üzerine 1/2 çay bardağı su ek edip karıştırın ve kapağı kapalı halde pişirin.

Çalı Fasülyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Buzluktan Çıkar, 20 Dakikada Mis Gibi Taze Fasulye! | Pratik Lezzetli Tarif (Videolu)
Ödem Atan Sabah Çayı (Haftada 1,5-2 Kg)
Lezzetli Etsiz Çiğ Köfte (Elinizi Sürmeden Harika Bir Çiğ Köfte Yapın) (Videolu)
Diyet Menüm
Sütlü Kadayıflı Revani
Fırında Tavuk Şiş
Hdabla | © 2025 |