Buz Gibi Acısız Limonata

Buz Üzere Acısız Limonata Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet limon
  • 1 adet portakal
  • 1 su bardağı şeker
  • 17.5 su bardağı su (3.5 litre)

Buz Üzere Acısız Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle limonları ve portakalı uygunca yıkayıp pak bir bezle silin.
  2. Limon ve portakalı rendenin ince tarafıyla beyaz kısmına kadar rendeleyin.
  3. Rendeledikten sonra kalan limon ve portakalın beyaz kısımları kalmayacak halde bıçakla soyun beyaz kısımlar limonataya acılık veriyor.
  4. Daha sonra meyveleri ortadan ikiye kesip ortadaki kısımları ve çekirdeklerini de çıkarın.
  5. El robotunun içine rendelediğiniz limon portakal kabuklarını, şekeri ve çekirdeğini çıkardığınız meyveleri de ekleyip robottan geçirin. (siz daha şekerli ya da şekersiz seviyorsanız şeker ölçüsünü artırıp azaltabilir, su ölçüsünü kendinize nazaran ayarlayabilirsiniz. )
  6. Robottan geçirdikten sonra üstüne su ekleyip yarım saat bekletin. Sonra tülbent ile süzün.

Afiyet olsun.

Buz Üzere Acısız Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kolay Kıymalı Pide
Karnabahar Köftesi
Hurma Kremalı Fit Bar
Susamlı Kurabiye
Bisküvili Pasta
Ton Balıklı Salata
Hdabla | © 2025 |